MEDLEMSTUR 20. AUGUST 2023

Årets medlemstur  i år er til Sandøya, Tvedestrand, søndag 20.august. Bussen går fra Circle K på Frydendal kl.10 med påstigning også på Vinterkjær før ferden går til Hagefjordbrygga. Der har vi avtalt med Sørlandets Maritime om ferjeskysss over til Sandøykilen kl.11.

Påmeldingen til turen for Historielagets medlemmer er til Thorvald A. Garthe, tlf. 416 855 24 innen 14. august.

Herifra blir det rusletur og  historiske opplysninger om øya ved Steinar Thorsen som guide.

Vi spiser hos Linn og Ragnvald Zwilgmeyer, hvor menyen er pølsetallerken som inneholder 2 ulike pølser fra egen produksjon med grønnsaker og spennende tilbehør.

Linn og Ragnvald Zwilgmeyer

Fiskeburger kan erstatte pølser hvis noen ønsker det. Prisen er kr. 239,- som den enkelte må betale selv. Turen ellers er gratis. Returen fra Sandøya tilbake til Hagefjordbrygga regner vi er mellom klokka 16 og 17, før bussen tar oss tilbake til Risør.

Øyas fastboende teller i underkant av 200, og er fri for motoriserte kjøretøy, bortsett fra landpostbudet som bruker firehjuling og «Lillebil» som kjører varer for matbutikken og en og annen traktor. Det er rundt 15 lokale småbedrifter med fokus på mat, kunst, håndverk og opplevelser. For mer informasjon kan du lese på:  www.madeonsandoya.no