Oversikten er under etablering og oppdateres fortløpende.
Har du innspill ber vi det ta kontakt

Turoversikt

Søndeled og Risør Historielag har fra 1980 arrangert årlige lokalhistoriske pinsevandringer som hvert år trekker flere hundre deltakere.

Pinsevandringer er gratis og åpne for alle.

Våre årlige medlemsturer er derimot forbeholdt våre trofaste medlemmer og her får deltakerne dekket både reise, guid og omvisning, men å betale maten selv!

Våre utenlandsturer er også forbeholdt medlemmer, men medlemskapet er bevisst hldt lavt slik at alle an bli med.

Bli medlem og ta del i våre medlemsturer du også!

Benytt vårt innmeldingsskjema det koster kun 100 kroner pr år og gir mye igjen.

 

Turoversikt

Her presenterer vi våre medlemsturer, pinsevandringer og våre utenlandsturer mm.

Lokalhistoriske pinsevandringer - alltid mandag 2. pinsedag

I 2019 fyller Søndeled og Risør Historielag 70 år, og samtidig feirer vi 40 års jubileum for våre lokalhistoriske pinsevandringe. Vi håper derfor alle blir med på jubileumsturen, som i år også markerer åpning av Sandneshalvøya kulturløype.

Alltid mandag andre pinsedag k 11:00 og turen går uansett vær!

Pinsevandringen legges til ulike områder i kommunen hvert år og vi forsøker å lage en løypetrace alle kan følge, både svaksynte, unge og gamle.

Under "Pinsevandringer" i menyen til venstre finner du en oversikt over alle våre pinsevandringer. Meded tiden håper vi å kunne legge ut referat fra alle turene og sidene oppdateres fortløpende!

Medlemsturer til nabokommuner - alltid siste søndag i august

Som et gratis tilbud til våre betalende medlemmer inviterer vi hvert år - siste søndagen i august - alle til en gratis medlemstur. Turene legges alltid til en av våre nabokommuner og etterhvert også deres nabokommuner.

Vi leier buss og prinsippet først til mølla gjelder. Reise, guid og inngangspenger er gratis og deltakerne betaler kun det de selv spiser og drikker til middagen underveis. Obs bindende påmelding - se egne annonser på nett og i lokalavis.

Utenlandsturer

Styret har ved anledning invitert medlemmer til utenlandstur. Vi vil forsøke å få til et fast opplegg fremover hvor vi ber en reiseguid/arranagør ta på seg det paktiske opplegg slik at vi kan få til forholdsvis rimelige turer i inn og utland. Tuene vil normalt strekke seg over 3-6 døgn. Bindende påmelding - se annonsring i lokalavis og på nettsidene.