Eli Ommundsen, Terkild Hope, Thorvald A. Garthe og Yngvar Ellingsen ble utnevnt som nye æresmedlemmer på historielagets 60 års jubileumsfest på Risør Hotel.

Til venstre står historielagets leder Jan Einar Henriksen som stod for overrekkelsen av blomster og diplom til de fire nye æresmedlemmene.

 

Medlemssidene

"Alle med en eller annen form for tilknytning til Risør bør bli medlem i Søndeled og Risør Historielag"

Sitat fra Jan Einar Henriksen, leder

Søndeled og Risør Historielag har som formål "å samle og bevare skreven og uskreven historie av alle slag i Søndeled og Risør". Det vil si at vi samler inn og tar vare på vår felles historiske arv og sikrer den for kommende slekter.

 

 

 

Bli medlem i Søndeled og Risør Historielag

Søndeled og Risør Historielag har nær 600 betalende medlemmer som hvert år bidrar med rundt 3.300 timer gratis dugnad for å ta vare på lokalhistorie fra Søndeled og Risør.

Bli medlem enten du ønsker å være aktive eller passiv medlem - det er enkelt og koster ikke mer enn 100 kroner pr år pr person.

Kontingenten kan du betale direkte til Søndeled og Risør Historielag v/kasserer Torstein Andersen, Åsenveien 14, 4841 Arendal - benytt bankkonto 2860.19.00590. OBS: Husk å notere navn, adresse, postnr og sted for hvert medlem det betales for

Eller tegn deg som medlem ved å bruke skjema nedenfor:

Innmelding

Fornavn: *
Etternavn: *
Gateadresse/husnummer: *
Postnummer og poststed: *
Mobil nr:
E-post adresse:
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image] [What's This?]
Powered byEMF Contact Form