Historielaget med Vipps #110599

Søndeled og Risør Historielag har nå tatt i bruk Vipps som betalingsmiddel etterat stadig flere banker kobler seg til ordningen

For å benytte Vipps må du koble deg til en Vipps konto - snakk med din bank så hjelper de deg om du ikke allerede Vipps koblet opp mot din mobil.

Gå inn på fanen kjøp/betal og søk "Søndeled og Risør Historielag" eller koden; 110599 så finner du oss.

Skriv inn ønsket beløp - skriv inn hva betalingen gjelder og "Vipps" pengene over enten du skal kjøpe lodd, bøker eller tegner deg som medlem eller betaler medlemskontingenten til historielaget.

Eli Ommundsen, Terkild Hope, Thorvald A. Garthe og Yngvar Ellingsen ble utnevnt som nye æresmedlemmer på historielagets 60 års jubileumsfest på Risør Hotel.

Til venstre står historielagets leder Jan Einar Henriksen som stod for overrekkelsen av blomster og diplom til de fire nye æresmedlemmene.

 

Medlemssidene

"Alle med en eller annen form for tilknytning til Risør bør bli medlem i Søndeled og Risør Historielag"

Sitat fra Jan Einar Henriksen, leder

Søndeled og Risør Historielag har som formål "å samle og bevare skreven og uskreven historie av alle slag i Søndeled og Risør". Det vil si at vi samler inn og tar vare på vår felles historiske arv og sikrer den for kommende slekter.

 

 

 

Bli medlem i Søndeled og Risør Historielag

Vi har i dag nær 600 betalende medlemmer, som hvert år bidrar med rundt 3.300 timer gratis dugnad for å ta vare på vår felles lokalhistorie fra Søndeled og Risør.

Bli medlem - det koster ikke mer enn 100 kroner pr år pr person.

Kontingenten kan du betale direkte til Søndeled og Risør Historielag v/kasserer Torstein Andersen, Åsenveien 14, 4841 Arendal - benytt bankkonto 2860.19.00590. OBS: Husk å notere navn, adresse, postnr og sted for hvert medlem det betales for

Vipps din medlemskontingent og gaver til historielaget. Bruk kode #110599 eller søk frem Søndeled og Risør Historielag og vips over ønsket beløp - husk navn og adresse og ikke minst hva beløpet gjelder!

Eller tegn deg som medlem ved å bruke skjema nedenfor:

Innmelding

Fornavn: *
Etternavn: *
Gateadresse/husnummer: *
Postnummer og poststed: *
Mobil nr:
E-post adresse:
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image] [What's This?]
Powered byEMF Contact Form